Η παρούσα μετάφραση του πρωτότυπου κειμένου της ιστοσελίδας έχει γίνει από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ολοκληρωμένη ή ακριβής. Close Disclaimer

Περίπου WorldLingo


Επισκόπηση

Το WorldLingo, είναι κύριος καινοτόμος και προμηθευτής της μετάφρασης και υπηρεσίες και τεχνολογία εντοπισμού. Το WorldLingo συνεχίζει να προωθεί τη μετάφραση Διαδικτύου με τις νέες τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα με σκοπό να παρέχουν μια άνευ ραφής εμπειρία για τους καταναλωτές. Με κεντρικά γραφεία στη Νεβάδα, WorldLingo έχει μια πλούσια ιστορία της καινοτομίας και εκτελεί σήμερα χιλιάδες μεταφράσεις καθημερινά για την επιχείρηση, τις κυβερνήσεις και τις οργανώσεις γύρω η σφαίρα.

Στόχος

Για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν και να κάνουν τις επιχειρήσεις στις ξένες αγορές δουλεύοντας μαζί με τους πελάτες μας, και δημιουργία μιας εύκαμπτης, αξιόπιστης και ανοικτής σχέσης για την επιτυχία. Είμαστε δημιουργικοί και δυναμικοί για να συναντηθούμε σφιχτά χρονικά πλαίσια με μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία και έναν οικονομικώς αποδοτικό προϋπολογισμό.

Μια ιστορία της καινοτομίας

Ιδρυμένη το 1998, η επιχείρηση εμπνεύστηκε από μια διεθνή ομάδα της πεπειραμένων ΤΠ και μετάφρασης επαγγελματίες που εθεώρησαν ότι σαφείς δομές, μια επίπεδη ιεραρχία και μια εύκαμπτη οργάνωση - εσωτερικά και εξωτερικά, θα καθιστούσε τα σύνθετα προγράμματα πελατών πιό εύχρηστα.

Το όνομα επιχείρησης προήλθε από την ένωση της λέξης κόσμος και το αγγλικό ουσιαστικό lingo (δανεισμένος από lingoa, ένας πορτογαλικός απόγονος των λατινικών του LINGUA) σημασία ακατανόητου ή άγνωστου γλώσσα ή λεξιλόγιο μιας χαρακτηριστικής ομάδας.

Σήμερα WorldLingo έχει αυξηθεί σε μια σφαιρική οργάνωση με τα γραφεία στην Ευρώπη, την Αμερική, και την Ασία, δόσιμο η επιχείρηση μια ικανότητα «ακολουθεί των ήλιων» που όχι μόνο περιλαμβάνει τους στην χώρα ειδικούς, αλλά και επιτρέπει γρηγορότερα ποιοτικά προγράμματα ανακύκλωσης, εγκαίρως. Αυτήν την περίοδο, αρκετές χιλιάες ιστοχώροι στηρίζονται WorldLingo καινοτόμες τεχνολογίες μεταφράσεων για να διευθύνει την επιτυχή διεθνή επιχείρηση κάθε ημέρα.

Η μυστική σάλτσα

Αποτελεί έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους που μια μεγάλη μερίδα των δαπανών για τα προγράμματα μεταφράσεων περιλαμβάνει ο χειρισμός των αρχείων και συνδεμένος παίρνει/καταγεγραμμένη εργασία παρά η πραγματική ανθρώπινη μετάφραση λέξεις.

Σε μια προσπάθεια να περαστούν οι οικονομίες επάνω στους πελάτες του, WorldLingo που αποφασίζεται αρχικά για να εφαρμόσει ιδιαίτερα αποδοτικές διαχειριζόμενες τεχνολογίες αρχείων που είχε αναπτυχθεί για τις αυτοματοποιημένες μεταφράσεις στον κόσμο του ανθρώπου μετάφραση και εντοπισμός. Με αυτόν τον τρόπο WorldLingo ήταν σε θέση να μειώσει σημαντικά το κόστος εκτέλεση των υψηλής ποιότητας ανθρώπινων μεταφράσεων. Οι οικονομίες δεν έχουν επιπτώσεις στο χρόνο, προσπάθεια, και φροντίζουν κάθε μια από οι επαγγελματικοί μεταφραστές μας που τίθενται σε κάθε μετάφραση - αποβάλλει απλά το δαπανηρό χειρισμό αρχείων γενικά έξοδα.

Η τεχνολογία του WorldLingo παραδίδει το πρόσθετο όφελος στους πελάτες εκτός από τις οικονομίες. Δεδομένου ότι αποβάλλει τόσο πολλή χειρωνακτική διαχειριζόμενη εργασία αρχείων - που παίρνει το χρόνο - ο χρόνος ανακύκλωσης για κάθε πρόγραμμα είναι σημαντικά μειωμένος. Στο σημερινό γρήγορα κινούμενο κόσμο, όπου πρέπει να ενεργήσετε τώρα, WorldLingo μπορεί να σας παραδώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Κυριώτερα σημεία κύριων σημείων

  • Πρώτη επιχείρηση κάτω από ένα εμπορικό σήμα για να παρέχει και τη σε πραγματικό χρόνο αυτόματη μετάφραση επιπέδου εταιρίας και επαγγελματική ποιοτική ανθρώπινη μετάφραση, από τους στην χώρα μεταφραστές, σε όλες τις εμπορικές γλώσσες.
  • Πρώτα για να παραδώσετε 1 χτυπήστε το σύστημα μεταφράσεων
  • Παραδίδει σύστημα μεταφράσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διαδικτύου το πρώτο αμφίδρομο σε πραγματικό χρόνο
  • Πρώτα να παράσχει αυτοματοποίησε το απόσπασμα για την ανθρώπινη μετάφραση για να ενισχύσει τη σε πραγματικό χρόνο αυτόματη μετάφραση του κειμένου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Πρώτα για να παρέχει την εφαρμογή -μηχανής αναζήτησης για τη μετάφραση ιστοσελίδας
  • Προωθεί προϊόν μεταφράσεων ιστοχώρου μεταφράσεων Διαδικτύου το πρώτο σε πραγματικό χρόνο με ένα εξατομικεύσιμο GUI και προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μεταφράσεων.
  • Πρώτα για να παρέχουν την αυτοματοποιημένη αναφορά στις αυτόματες μεταφράσεις.
  • Τα περισσότερα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μεταφράσεων
  • Πρωτοπόροι Άνευ ραφής μετάφραση, ένα σύστημα διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού μεταφράσεων για να επιτρέψει την εύκολη ροή της δουλειάς για μεγάλα προγράμματα όγκου

Έδρα

WorldLingo
6375 νότος ΧΚΑΕ Rd #203
Las Vegas NV 89120
Ηνωμένες Πολιτείες

Η Λευκή Βίβλος WorldLingo

Άνευ ραφής μετάφραση - Παραδίδοντας για το χρήστη

Μάθετε περισσότερων

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

XML - ξεσηκώνοντας γλωσσική μετάφραση

Μάθετε περισσότερων

Άκρες διεθνοποίησης

Προετοιμάστε τον ιστοχώρο σας για τον εντοπισμό

Μάθετε περισσότερων