Η παρούσα μετάφραση του πρωτότυπου κειμένου της ιστοσελίδας έχει γίνει από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ολοκληρωμένη ή ακριβής. Close Disclaimer

Πρόγραμμα διαφήμισης


Προσιτότητα άνω των 5 εκατομμύριο επισκεπτών μηνιαίως

Το WorldLingo, είναι κύριος καινοτόμος και προμηθευτής της μετάφρασης και υπηρεσίες και τεχνολογία εντοπισμού. Το ακροατήριο πάνω από 5 εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών μας μηνιαίως, φιαγμένο επάνω και από επιχειρησιακούς χρήστες και καταναλωτές, είναι ακριβώς ένα από τους λόγους που κάνει WorldLingo τη συνδεμένη επαγγελματική περιοχή μεταφράσεων στο διαδίκτυο. Εάν εσείς θα επιθυμούσε να ερευνήσει τις ευκαιρίες διαφήμισης σε WorldLingo, παρακαλώ να συμπληρώσει τη μορφή κατωτέρω, και επιστρέψτε σε σας.

Οφέλη

  1. Φθάστε σε έναν ιδιαίτερα συγκεκριμένο φορέα και μετατρέψτε περισσότερες εντυπώσεις στις πωλήσεις.
  2. Διαφημίστε με ένα διευθυντικό στέλεχος βιομηχανίας. Το WorldLingo συνδέεται με την επαγγελματική περιοχή μεταφράσεων Διαδίκτυο και η υψηλότερη ταξινομημένη αυτοματοποιημένη περιοχή μεταφράσεων σε Alexa.
  3. Μέγιστη διεθνής έκθεση. Το WorldLingo καταχωρείται σε έναν μεγάλο αριθμό διεθνούς αναζήτησης μηχανές παγκοσμίως. Αυτό το γεγονός μαζί με τη διεθνή φύση της μετάφρασης βελτιώνει τη δυνατότητά σας για να συμμετέχουν με τις αγορές στα μη-αγγλικά - μιλώντας χώρες.
  4. Επιλογές διαφήμισης να ταιριαχτεί η εκστρατεία σας. Εάν επιλέγετε το τυποποιημένο σύνολο - ταξινομήστε το έμβλημα ή μικρότερος τα κουμπιά στις βασικές στρατηγικές θέσεις WorldLingo έχουν μια επιλογή να ταιριάξουν την εκστρατεία σας.
Όνομα επιχείρησης:
Όνομα:
Τελευταίο όνομα:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Τηλεφωνικός αριθμός:
Τύπος:
Θέμα:
Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Captcha:

Δήλωση μυστικότητας

Άκρες διεθνοποίησης

Προετοιμάστε τον ιστοχώρο σας για τον εντοπισμό

Μάθετε περισσότερων

Άκρες μεταφράσεων

Βελτιστοποιήστε την περιοχή σας για τη μετάφραση

Μάθετε περισσότερων