Η παρούσα μετάφραση του πρωτότυπου κειμένου της ιστοσελίδας έχει γίνει από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ολοκληρωμένη ή ακριβής. Close Disclaimer

Μετάφραση εγγράφων

Γρήγορη και ακριβής μετάφραση σε πάνω από 141 γλώσσες

Επειδή η οικονομική ασφάλεια της επιχείρησής σας η φήμη και είναι σε κίνδυνο, επιλέγοντας αξιόπιστος και επαγγελματικός η υπηρεσία για τη μετάφραση εγγράφων είναι κρίσιμη. Δεδομένου ότι η παγκόσμια αγορά γίνεται ανταγωνιστικότερη, WorldLingo καταλαβαίνει τη σημασία το μήνυμά σας σαφώς και ακριβώς. Με μια αφιερωμένη ομάδα οι πολύ καλά καταρτισμένοι μεταφραστές, WorldLingo μπορούν να μετατρέψουν τα έγγραφά σας 141 γλώσσες.

Καταρτισμένοι εγγενείς μιλώντας μεταφραστές

Οι πολύ καλά καταρτισμένοι επαγγελματικοί μεταφραστές μας είναι καταρτισμένοι, δίγλωσσοι φυσικοί ομιλητές. Επιλέγονται με βάση την εμπειρία και τους πρόσθετους τομείς εμπειρίας τους. Η λεπτομερής διαδικασία επιλογής μας εξασφαλίζει ότι παραδίδουμε μια υπηρεσία που συναντιέται με τις προσδοκίες σας. Αυτό επιτρέπει σε μας για να παρέχει σε σας υψηλότερο τον πιθανό γλωσσικός ποιότητα σε ένα ρεύμα πολιτιστικό πλαίσιο. Κάθε ολοκληρωμένη μετάφραση WorldLingo διπλοελέγχεται για την ποιότητα από έναν διορθωτή τυπογραφικών δοκιμίων και έναν συντάκτη προτού να παραδώσουμε το τελειωμένο έγγραφο σε σας.

Εμπιστευτικότητα και εμπιστοσύνη

Όλοι οι μεταφραστές WorldLingo δεσμεύονται με μια εμπορική εμπιστευτικότητα και μια εταιρική συμφωνία nondisclosure. Το WorldLingo παίρνει τα ζητήματα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας πολύ σοβαρά. Όλες οι μεταφράσεις παραμένουν εμπιστευτικές.

Προσφέρουμε…

  • Γρήγορα, ακριβής διαθέσιμος παγκόσμιος μεταφράσεων εγγράφων - 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες του έτους!
  • Πεπειραμένοι, εγγενής-μιλώντας μεταφραστές για 141 γλώσσες
  • Εκθέσεις προόδου μεταφράσεων διαθέσιμες, και προσιτός σε απευθείας σύνδεση
  • Η μνήμη μεταφράσεων σας κερδίζει χρόνο και χρήματα στο μέλλον
  • Διαχείριση στοιχείων ενεργητικού μεταφράσεων λύσεις για να μειώσει τις δαπάνες και να επιτύχει τους γρηγορότερους χρόνους ανακύκλωσης

Διατάξτε τη μετάφρασή σας on-line τώρα ή πάρτε ένα απόσπασμα

Μπορείτε να πάρετε ένα στιγμιαίο απόσπασμα, να υποβάλετε το έγγραφό σας για τη μετάφραση ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες με τη χρησιμοποίηση Σε απευθείας σύνδεση έντυπο διάταξης (επάνω από το δικαίωμα). Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στους αριθμούς κατωτέρω:

ΗΠΑ
Καλέστε:

Ηνωμένο Βασίλειο
Καλέστε:

Πάρτε ένα απόσπασμα μεταφράσεων

Μεταφράστε από:
Μεταφράστε σε:

Για το πολλαπλάσιο τον οι καταχωρήσεις συγκρατούν το κλειδί ελέγχου ή μετατόπισης κατά επιλογή.