Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

De Professionele Menselijke Vertaling van WorldLingo


Referentie en Aandeel

Upload uw document voor een onmiddellijk vertaalcitaat.

Selecteer Document of Ga de Telling van Word in of Ga Tekst in

Vertaal van:
Vertaal in:

Voor veelvoud onderdrukken de ingangen de controle of verschuivingssleutel wanneer het selecteren.

Snel en nauwkeurig in meer dan 141 talen

Omdat de financiële veiligheid van uw bedrijf de reputatie en op het spel staan, is selecteren van de achtenswaardige en professionele dienst voor documentvertaling kritiek. Aangezien de globale markt concurrerender wordt, begrijpt WorldLingo het belang om uw bericht duidelijk en nauwkeurig mee te delen. Met een specifiek team van hoogst deskundige vertalers, kan WorldLingo over omzetten uw documenten in 141 talen.

Gekwalificeerde inheemse sprekende vertalers

Onze hoogst deskundige professionele vertalers zijn gekwalificeerde, tweetalige inheemse sprekers. Zij worden geselecteerd gebaseerd op hun ervaring en speciale gebieden van deskundigheid. Ons grondig selectieproces verzekert wij de dienst leveren die uw verwachtingen samenkomt. Dit laat ons toe om u van hoogste mogelijke taalkundig te voorzien kwaliteit in een huidige culturele context. Elke voltooide vertaling WorldLingo wordt dubbel gecontroleerd voor kwaliteit door een corrector en een redacteur alvorens wij het gebeëindigde document aan u overhandigen.

Voor grote documenten en complexe projectcitaten, of als als u wenst om een citaat op een taal te krijgen die niet beschikbaar op ons is Onmiddellijke Quoter, tevreden contact WorldLingo met uw vereisten. 

Versie: WLS_5.1.0_Master