Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

De Vertalingen van Notarized

De vertalingen van Notarized voor procureurs collectieve advocaten en individuen

WorldLingo notarized documentvertaaldienst is voor de officiële vertaling van documenten die hebben om aan officiële autoriteiten voor wettelijke doeleinden worden voorgesteld. Sommige gemeenschappelijk gebruik van notarized vertalingen omvat:

 • De Vertaling van de Geboorteakte
 • De Vertaling van de Certificaten van het huwelijk
 • De Vertaling van de Certificaten van de scheiding
 • De Vertaling van het oordeel
 • De Vertaling van het testament
 • De academische Vertaling van Graden
 • De Vertaling van diploma's
 • De Vertaling van de Documenten van de goedkeuring
 • De Vertaling van de Documenten van de naturalisatie
 • De Vertaling van de Documenten van de immigratie

Strikte normen voor verklaarde interpretatie van vertaling

De vertalingen van Notarized worden geregeerd door lokale wetten in elk land. In een niet-verklaarde vertaling de vertaler heeft soms het recht om een persoonlijke stijl en een toon aan de tekst te geven, om het meer aangewezen te maken voor het doelpubliek. De vertalingen van Notarized moeten vaak een nauwkeurige vertaling van de bron zijn en moeten omvat altijd een clausule van certifier samen met een ronde gehechte verbinding die slechts Hof Notarized de vertalers kunnen gebruiken, en moeten door de vertalershandtekening worden verklaard, door worden goedgekeurd hoven en de autoriteiten.

Beschrijvingen, zoals „officiële vertaling“, „Verklarend de juistheid van de vertaling“, „Verklarend word-by-word naleving van de vertaling ", of de gelijkaardige uitdrukkingen zijn officieel geen erkende certificatie clausules volgens toepasselijke wetten. De acties voor bevelen kunnen tegen personen worden gebracht producerend zulke vertalingen.

Gekwalificeerde inheemse sprekende vertalers en wettelijke specialisten

Onze hoogst deskundige professionele vertalers zijn gekwalificeerde, tweetalige inheemse sprekers. Zij worden geselecteerd gebaseerd op hun ervaring en speciale gebieden van deskundigheid. Ons grondig selectieproces verzekert wij leveren de dienst die uw verwachtingen samenkomt. Dit laat ons toe om u van hoogste mogelijk te voorzien taalkundig kwaliteit in een stroom culturele context. Elke voltooide vertaling WorldLingo wordt dubbel gecontroleerd voor kwaliteit door een corrector en redacteur alvorens wij het gebeëindigde document aan u overhandigen.

De documenten zijn vertaald en gecontroleerd door advocaten of vertalers met een wettelijke achtergrond. Alle vertalingen zijn notarized voor gebruik in hoven. Waar noodzakelijk kunnen wij alle relevante formaliteiten door uitvoeren staats afdeling en buitenlandse consulaten zodat uw documenten veroorzaakte voor het gerecht werkzaamheden kunnen zijn overzee in de V.S., Canada, Europa of elders.

De Vertaling van Notarized: Vertrouwelijkheid en vertrouwen

Alle vertalers WorldLingo worden gebonden door een commerciële vertrouwelijkheid en een collectieve nondisclosureovereenkomst. De Vertalingen van WorldLingo neemt zeer ernstig vertrouwelijkheid en veiligheidskwesties. Alle vertalingen blijven vertrouwelijk.

Wij bieden… aan

 • Snel, nauwkeurige document vertaal beschikbare wereldwijd - 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken van het jaar!
 • Ervaren, inheems-spreekt vertalers voor over 141 talen
 • Vertaal beschikbare voortgangsrapporten, en toegankelijke online
 • Het vertaalgeheugen bespaart u tijd en geld in de toekomst
 • Beheer het vertaal van Activa oplossingen om kosten te drukken en snellere keerpunttijden te bereiken

Geef opdracht online nu tot uw vertaling

U kunt een onmiddellijk vertaalcitaat krijgen, uw document voor vertaling voorleggen of om meer informatie verzoeken door te gebruiken De online vorm van de Orde (boven recht).

Krijg een VertaalCitaat

Selecteer Document of
Ga de Telling van Word in of
Ga Tekst in


Vertaal van:
Vertaal in:

Voor veelvoud onderdrukken de ingangen de controle of verschuivingssleutel wanneer het selecteren.

Het Witboek van WorldLingo

Naadloze Vertaling - Leverend voor de gebruiker

Leer meer

Eigenschap

XML - de Hervormende Vertaling van de Taal

Leer meer