Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

De Vertaling van het document

Snelle en nauwkeurige vertaling in meer dan 141 talen

Omdat de financiële veiligheid van uw bedrijf de reputatie en op het spel staan, selecterend achtenswaardig en professioneel de dienst voor documentvertaling is kritiek. Aangezien de globale markt concurrerender wordt, begrijpt WorldLingo het belang om uw bericht duidelijk en nauwkeurig mee te delen. Met een specifiek team van de hoogst deskundige vertalers, WorldLingo kunnen over omzetten uw documenten in 141 talen.

Gekwalificeerde inheemse sprekende vertalers

Onze hoogst deskundige professionele vertalers zijn gekwalificeerde, tweetalige inheemse sprekers. Zij worden geselecteerd gebaseerd op hun ervaring en speciale gebieden van deskundigheid. Ons grondig selectieproces verzekert wij leveren de dienst die uw verwachtingen samenkomt. Dit laat ons toe om u van hoogste mogelijk te voorzien taalkundig kwaliteit in een culturele stroom context. Elke voltooide vertaling WorldLingo wordt dubbel gecontroleerd voor kwaliteit door een corrector en een redacteur alvorens wij het gebeëindigde document aan u overhandigen.

Vertrouwelijkheid en vertrouwen

Alle vertalers WorldLingo worden gebonden door een commerciële vertrouwelijkheid en een collectieve nondisclosureovereenkomst. WorldLingo neemt zeer ernstig vertrouwelijkheid en veiligheidskwesties. Alle vertalingen blijven vertrouwelijk.

Wij bieden… aan

  • Snel, nauwkeurige document vertaal beschikbare wereldwijd - 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken van het jaar!
  • Ervaren, inheems-spreekt vertalers voor over 141 talen
  • Vertaal beschikbare voortgangsrapporten, en toegankelijke online
  • Het vertaalgeheugen bespaart u tijd en geld in de toekomst
  • Beheer het vertaal van Activa oplossingen om kosten te drukken en snellere keerpunttijden te bereiken

Geef opdracht nu tot uw vertaling online of krijg een citaat

U kunt een onmiddellijk citaat krijgen, uw document voor vertaling voorleggen of om meer informatie verzoeken door te gebruiken De online vorm van de Orde (boven recht). Alternatief kunt u ons op de aantallen roepen hieronder:

De V.S.
Vraag:

Het Verenigd Koninkrijk
Vraag:

Krijg een VertaalCitaat

Selecteer Document of
Ga de Telling van Word in of
Ga Tekst in


Vertaal van:
Vertaal in:

Voor veelvoud onderdrukken de ingangen de controle of verschuivingssleutel wanneer het selecteren.