Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

Het Programma van het Vennootschap van WorldLingo


WorldLingo werkt nauw met een aantal partners in de vertaalindustrie en vleiende andere samen de industrieën om professionele van Vertaal Internet oplossingen en meertalige elektronische handeloplossingen te leveren.

WorldLingo biedt een naadloze integratie van zijn vertaaltechnologie aan e-maildienstleveranciers aan, portalen, draadloze toepassingen en mededelingen, en de meertalige systemen van het websitebeheer.

Van toegevoegde opbrengst en de exponentiële gebruikersgroei, verstrekt WorldLingo een lange lijst van voordelen aan om het even welke website en de dienst.

Leid een nieuwe opbrengststroom af

Met WorldLingo, kunt u de waarde-rijke premiediensten aan uw het bestaande aanbieden toevoegen. Dit geeft u capaciteit om opbrengst per gebruiker te verhogen.

Het verkeer van de verhoging en lidmaatschapsbasis

WorldLingo kan u van onontbeerlijke vertaalhulpmiddelen voorzien toelatend u om waarde aan uw plaats toe te voegen, helpend u meer gebruikers aantrekken en klantenloyaliteit opvoeren.

Verbeter plaatswaarde terwijl het bouw van merkgelijkheid

Door rijke de aanpassingsmogelijkheden van WorldLingo, kunt u de blik van uw plaats handhaven en voelen - De partners van WorldLingo leveren de waardevolle dienst aan klanten terwijl het verbeteren van merkvoorlichting met hun klanten.

Het maximale concurrentievermogen van de aanwinst

Een vertaaldienst is een stevig gevestigd communicatie hulpmiddel dat door een stijgend aantal wordt geëist van klanten. Door deze krachtige functionaliteit aan uw dienst toe te voegen, kan WorldLingo u van uniek voorzien en verkoopbare manier om van uw concurrenten te onderscheiden.


Onze partners omvatten:

De Wever van de taal


SYSTRAN

SYSTRAN is één van de belangrijke ontwikkelaars van de wereld van De motoren van de Automatische vertaling en maakt het stijgen waaier van talenparen beschikbaar aan WorldLingo.


E Jaz


J verbindt


12Planet


Microsoft

De macht van de onmiddellijke vertaaldienst van WorldLingo is geïntegreerdh in Microsoft Office. Allen De klanten van het bureau zullen toegang tot onmiddellijke vertalingen voor afzonderlijke woorden, uitdrukkingen hebben, en volledig documenten die een combinatie van of snelle automatische vertaling of professionele menselijke vertaling gebruiken. De vertaaldiensten van WorldLingo is ook beschikbaar door de Hulpmiddelen van Microsoft op het Web.


Hyperwords


Oase


Intuit


Oranje HRM


Hdoop


Lucene