Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

Ongeveer WorldLingo


Overzicht

WorldLingo, is een belangrijke vernieuwer en een leverancier van vertaling en de localisatiediensten en technologie. WorldLingo blijft de vertaling van Internet met nieuwe technologieën en eigenschappen vooruitgaan die worden ontworpen om te verstrekken een naadloze ervaring voor consumenten. Gestationeerd in Nevada, WorldLingo heeft een rijke geschiedenis van innovatie en voert vandaag duizenden elke dag vertalingen voor zaken, overheden en organisaties uit rond de bol.

Doel

Om mensen te helpen zaken in buitenlandse markten meedelen en doen door samen met onze cliënten te werken, en het creëren van een flexibele, betrouwbare en open verhouding voor succes. Wij zijn creatief en pro-actief om samen te komen strakke kalenders met de dienst van uitstekende kwaliteit en een rendabele begroting.

Een geschiedenis van innovatie

Opgericht in 1998, werd het bedrijf geïnspireerd door een internationale groep ervaren IT en vertaling beroeps die geloofden dat duidelijke structuren, een vlakke hiërarchie en een flexibele organisatie - intern en uiterlijk, complexe cliëntprojecten handelbaarder zou maken.

De firmanaam kwam uit zich het aansluiten bij van het woord wereld en het Engelse zelfstandige naamwoord lingo (geleend van lingoa, een Portugese nakomeling van Latijn Lingua) het betekenen van onbegrijpelijk of onbekend taal of woordenschat van een kenmerkende groep.

Vandaag is WorldLingo in een globale organisatie met bureaus in Europa, Amerika, en Azië gegroeid, geven het bedrijf een „volgt de zon“ vermogen dat niet alleen specialisten in het land impliceert, maar ook staat toe voor de snellere projecten van de keerpuntkwaliteit, op tijd. Momenteel, baseren verscheidene duizend websites zich op WorldLingo innovatieve vertaaltechnologieën om succesvolle internationale zaken te leiden elke dag.

De geheime Saus

Het komt als verrassing over vele mensen die een groot gedeelte kosten voor vertaalprojecten impliceert de behandeling van dossiers en geassoci�ërd verbetert/het neergezette werk eerder dan de daadwerkelijke menselijke vertaling van woorden.

In een inspanning om kostenbesparingen op zijn cliënten over te gaan, WorldLingo wordt beslist die vroeg hoogst toe te passen efficiënte dossier behandelende technologieën het zich voor geautomatiseerde vertalingen aan de wereld van mens had ontwikkeld vertaling en localisatie. Door dit te doen heeft WorldLingo de kosten van kunnen beduidend drukken het uitvoeren van de menselijke vertalingen van uitstekende kwaliteit. De kostenbesparingen beïnvloeden niet de tijd, inspanning, en geven elk van onze professionele vertalers gezet in elke vertaling - het elimineert eenvoudig de dure dossier behandeling overheadkosten.

De technologie van WorldLingo levert extra voordeel aan cliënten behalve kostenbesparingen op. Aangezien het elimineert zo veel handdossier behandelend werk - dat tijd vergt - de keerpunttijd voor elk project is beduidend verminderd. In de snel bewegende wereld van vandaag, waar u moet nu handelen, kan WorldLingo u leveren een concurrerend voordeel in de markt.

De Hoogtepunten van de mijlpaal

  • Eerste bedrijf onder één merk om zowel automatische vertaling in real time te verstrekken op bedrijfsniveau en professionele kwaliteits menselijke vertaling, van vertalers in het land, in alle commerciële talen.
  • Om 1 eerst te leveren klik vertaalsysteem
  • Levert van E-mail Internet eerste tweerichtings vertaalsysteem in real time
  • Eerst automatiseerde verstrekken citaat voor menselijke vertaling om automatische vertaling in real time van tekst en e-mail te verbeteren
  • Om in-browsertoepassing voor de vertaling van Web-pagina's eerst te verstrekken
  • Lanceert van Vertaal Internet eerste website vertaalproduct in real time met een klantgerichte GUI en geavanceerde vertaaleigenschappen.
  • Om het geautomatiseerde citeren op automatische vertalingen eerst te verstrekken.
  • De meeste geavanceerde vertaaleigenschappen
  • Pioniers Naadloze Vertaling, een systeem van het vertaalactivabeheer om gemakkelijk werkschema voor toe te laten grote volumeprojecten

Hoofdkwartier

WorldLingo
6375 zuiden LMOE Rd #203
Las Vegas NV 89120
Verenigde Staten

Het Witboek van WorldLingo

Naadloze Vertaling - Leverend voor de gebruiker

Leer meer

Eigenschap

XML - de Hervormende Vertaling van de Taal

Leer meer

De uiteinden van de internationalisering

Bereid uw website voor localisatie voor

Leer meer