Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

Gevallenanalyse: SitePal


Achtergrond

SitePal, die door Oddcast Inc. in werking wordt gesteld, heeft sinds 2003 gewerkt en door meer dan 10.000 cliënten in 95 gebruikt landen. SitePal (www.sitepal.com) is de Web-dienst het toelaten ondernemingen om virtuele werknemers op hun plaatsen op te stellen. De cliënten gebruiken de avatar diensten die voor verkoop, op de markt brengen, klant de dienst en opleiding.

Avatars van SitePal kunnen vooraf opgenomen audio in om het even welke taal spreken. Avatars van SitePal kunnen audio ook spreken typen-binnen gebaseerd op of dynamische gegevensbestand gedreven tekst, die Tekst gebruikt aan de motoren van de Toespraak in 15 talen.

Als sprekende Avatar technologieleverancier, heeft Oddcast levendige belangstelling gehad om zijn zakelijke gebruikers toe te laten met multi tongtoespraakmogelijkheden. 20% van cliënten Oddcast zijn van niet Engelssprekende landen en veel andere cliënten kunnen uit meertalige oplossingen voordeel halen.

De uitdaging

Oddcast zocht naar een kwaliteit, rendabele, scalable geautomatiseerde vertaaloplossing dat eenvoudig binnen het systeem zou kunnen worden geïntegreerdr SitePal. De vorige pogingen hadden wegens zorgen ontbroken over kosten, termijnen, en kwaliteit.

De Oplossing van WorldLingo

Aangezien SitePal de Webdienst (ASP) is, was het kritiek om een online vertaaldienst te vinden die verstrek scalable Web gebaseerde API.

Oddcast werd aanvankelijk getrokken aan de Vertaling API van WorldLingo, aangezien het gebruikers SitePal toestaat om tekst binnen in te gaan één van 15 talen en verstrekt onmiddellijke vertaling - die door avatars SitePal wordt gesproken.

sitepal

Oddcast vond de WorldLingo Vertaling API om uiterst snel en eenvoudig te zijn uit te voeren en de verleende documentatie en de steun stonden hen de vrijheid toe een verfijnde vertaalmanifestatie tot stand te brengen. Tijdens een beperkte testfase waren de gebruikers enthousiast over de ervaring van het TTS (Tekst aan Toespraak) systeem, met de nauwkeurige automatische vertalingsdienst die getypt vertaalt tekst aan en van om het even welke talenparen die door SitePal en WorldLingo worden gesteund.

Resultaten

Binnen dagen na het opstellen van de Vertaling API, is het één van de populairste hulpmiddelen op de plaats SitePal geworden. Met resultaten die op duidelijke vraag naar de functionaliteit wijzen, werkt Oddcast aan verdere integratie van de WorldLingo Vertaling API in andere elementen SitePal en producten.

M. Adi Sideman, Stichter en CEO van Oddcast, voegt toe „wij werkelijk op met WorldLingo indruk zijn gemaakt en hun Hulpmiddelen van de Automatische vertaling en verheugen zich op het samenwerken nauw met hen aangezien wij meer brengen de vertaling inspireerde producten en de diensten aan onze gebruikers. „

Het Witboek van WorldLingo

Naadloze Vertaling - Leverend voor de gebruiker

Leer meer

Eigenschap

XML - de Hervormende Vertaling van de Taal

Leer meer

Vertaal Uiteinden

Optimaliseer uw plaats voor vertaling

Leer meer