Dit is een computervertaling van de oorspronkelijke webpagina. Deze wordt alleen aan u getoond als algemene informatie en dient niet te worden beschouwd als volledig of accuraat. Close Disclaimer

Localisatie

Localisatie van uw product - meer dan enkel vertaling

Voorbereiden van uw product voor gebruik rond de wereld vaak gaat dieper dan eenvoudig vertalend de tekstinhoud of GUI. De localisatie is het proces om uw product, aan een specifieke scène aan te passen -- aan zijn taal, normen en culturele normen evenals aan de behoeften en de verwachtingen van een specifieke doelmarkt. Naast de vertaling van tekst, pictogrammen, cultureel, inhoud en technische kwesties moet met inbegrip van lokaal worden besproken overeenkomsten, tijd/datumvertoningen, metingssystemen, aantallen en munt, wettelijke overeenkomsten, karakter het coderen & fonts.

Localisatie van om het even welk product, om het even welke taal, om het even welke markt

WorldLingo verstrekt een grote verscheidenheid van het professionele localisatie raadplegen, projectleiding en de techniek diensten om nauwkeurigheid, verenigbaarheid, betrouwbaarheid, prestaties en goedkeuring in meer te verzekeren dan 141 taalmarkten wereldwijd.

Waarom gebruik WorldLingo voor mijn localisatieproject?

  • Doenbaarheid & ROI - Beter Rendement van Investering van de delocalisering van uw vertaling & het werk van het localisatieproces en het opnieuw gebruiken van en leveraging uw gelokaliseerde vertaalactiva, door Het systeem van het van Vertaal worldLingo activabeheer.
  • Nauwkeurigheid & Kwaliteit - Gekwalificeerde en nauwkeurige tweetalige en meertalige inheemse sprekende vertalers. De verzekeringsnormen van uitstekende kwaliteit door het corrigeren en het uitgeven processen.
  • Toegankelijkheid & Goedkeuring - de Meertalige verkoper laat onze steun voor meer dan 141 talen toe
  • Verenigbaarheid - Alle computerplatforms en programmeertalen
  • Deskundigheid & Ervaring - Professioneel vertrouwen van het uitvoeren van duizenden vertalingen elke dag en het leveren van globale oplossingen aan bedrijven, overheden, organisaties en ondernemingen rond de bol.
  • Mondiaal Net - Globale organisatie met bureaus in de V.S., Austraal-Azië en Europa

De diensten van de localisatie: